Praktische informatie

Locatie

Bij voorkeur vindt de begeleiding in het gezin of bij de jongere of volwassene thuis plaats

maar kan ook bij het kind op school of op de dagbesteding.

Tijd

Mijn begeleiding is bij voorkeur minimaal 1 sessie per week. Ik kan ook een life-time coach traject hebben en heb meerdere klanten waarbij ik ruim 10 jaar meeloop. Dan is de frequentie naar behoefte. Een traject kan ook kort en bondig zijn en maar een paar maanden beslaan.   Sessies dienen ten minste 24 uur van te voren worden afgezegd.

Kosten

Bij 6 regio’s ben ik gecontracteerde hulpverlener voor individuele begeleiding en kunnen de kosten vergoed worden uit Zorg in Natura (Z.I.N.). Andere gemeentes werken ook met P.G.B. waaruit ik vergoed kan worden.

Ik werk ook met onderaannemers indien gewenst.

Voorwaarden

Papilio Trainingen heeft jegens de uitvoering van de overeenkomst een inspanningsverplichting en kan derhalve niet worden aangesproken vanuit een resultaatverplichting.

Papilio Trainingen aanvaardt geen aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade, ten gevolge van handelingen of beslissingen genomen, naar aanleiding van de sessies. De client is te allen tijde zelf verantwoordelijk voor keuzes die hierin gemaakt worden.

 

Ik ben aangesloten bij het www.mediatienetwerk.nl en gehouden aan de eisen die gesteld worden vanuit www.icelp.info

Daarnaast ben ik ook aangesloten bij  het SKJ (Stichting Kwaliteitsregister Jeugd), ZZP Nederland, het KIWA register, het AGB register, bij SoloPartners en BPSW (Beroepsvereniging van Professionals in Sociaal Werk).